Breinversterker: “Use it or lose it….”

Programma:

Over deze Breinversterker: “Use it or lose it….”
Wie kent dat niet na een workshop? Je doet enorm interessante inzichten op maar als je die eerste paar weken, of beter nog de dag erna, niets met het geleerde doet ben je het zo weer kwijt. Zeker in de drukte van alle dag. Ons brein heeft opvolging en herhaling nodig om het geleerde in ons lange termijngeheugen op te slaan: Use it or lose it!

Hoe zat het ook alweer?
De masterclass van dinsdag 21 november werd afgesloten met een prikkelende uitdaging: om met 1 aangereikte tip daadwerkelijk aan de slag te gaan. Dit is de online breinversterker om:

  • Opvolging geven aan de gekozen tip,
  • Herhalen en verdiepen en
  • Nieuwe tips aanreiken rondom het thema gewoontevorming (“strengthen your new habits”).

Het resultaat? Het aan de slag gaan, de herhaling en de breinversterker zorgen voor een enorm rendement van het geleerde.

Let op! Bij aanmelden voor de masterclass van 21 november ben je automatisch ingeschreven voor deze breinversterker. Alleen aanmelden voor deze sessie is niet mogelijk aangezien het geen toegevoegde waarde heeft als je niet op 21 november bij de masterclass was.

Sprekers:

Gertie Verreck is auteur van het boek “Van Brokkelbrein naar focus“, zij is directeur van het BCL Instituut. Het is haar passie om neurowetenschappelijke kennis te vertalen en toepasbaar te maken om leren en ontwikkelen op elk niveau effectiever en leuker te maken. Ze ‘ondertitelt’ met veel energie de gebruiksaanwijzing van ons brein naar de praktijk.

Meld je aan via de button hieronder!