De POWER van optimisme door Juul van den Boomen

Programma:

De POWER van optimisme

Gezonde organisaties creëren een werkomgeving waarin werkprestaties en werkplezier hand in hand gaan. Waarin soepele samenwerking, vertrouwen in de toekomst én in elkaar de norm is. En waarin gewerkt wordt vanuit kracht in plaats van uit kramp.

En daarbij is optimisme (en in teams: ‘opTEAMisme’) dé bepalende factor. Onderzoek uit de positieve en neuropsychologie laat zien dat (realistisch) optimisme op het werk allerlei factoren (o.a. productiviteit, bevlogenheid, stress levels) positief beïnvloedt. Met als gevolg: meer (team)succes en (team)werkgeluk. Niet zo gek, want optimisme vormt de brandstof in onze motivatiemotor. Goed nieuws: optimisme is gelukkig te ontwikkelen!

Juul van den Boomen onderzocht het wat en hoe van optimisme en bundelde al haar inzichten én tips in het boek “Optimisme aan het Werk”. Lees je alvast in en bestel het boek hier. 

Op 22 mei neemt zij je in een interactieve online kennissessie mee in hoe jullie medewerkers en teams hun optimisme kunnen vergroten. Aan de hand van het POWER model geeft zij je met praktische ervaringsoefeningen handvaten om de 5 krachtbronnen van optimisme te versterken. Zodat je niet alleen weet hoe je je medewerkers en teams kunt helpen, maar ook zelf aan de slag kunt met het vergroten van optimisme.  Laat deze sessie niet aan je voorbij gaan!

Sprekers:

Juul van den Boomen coacht (management) teams en medewerkers naar succesvol en soepel samenwerken, met meer bevlogenheid en positieve energie. Als ‘opTEAMiser’ richt zij zich op de kernthema’s topteamwork, werkgeluk en optimisme in het werk.

Meld je hier aan!