Festival Van HR naar HX: The big shift

Programma:

Van HR naar HX: The Big Shift

Hoe gaan we samen de beweging maken?

Op 7 november staat ons jaarlijkse festival gepland in de inspirerende ruimte bij Coöperatie VGZ in Arnhem.

Dit jaar staat het festival in het teken van de grote shift van kijken naar mensen als Human Resources of als Human Experience. Een Experience waarbij jij als mens centraal staat. En dat ga je voelen, ervaren, beleven. Een hele rijke dag in jouw leven als mens in plaats van productiemiddel. We doen dit niet alleen omdat als mens behandeld worden fijn voelt, maar omdat de complexe wereld van ons vraagt dat we minder gefragmenteerd en meer holistisch kijken naar onze mensen in organisaties. Het vraagt om een radicale paradigmawissel: een andere manier van kijken, doen en zijn!

We hebben een ervaringsgericht programma met de volgende onderdelen:

Tussen 9.00 en 9.30 uur word je verwacht in de VGZ locatie.

Jojanneke Goedings, Chief People & Sustainability Officer bij VGZ neemt ons als gastvrouw van de dag kort mee in de People & Sustainability strategie binnen VGZ

Daarna neemt Evelien Vredeveld, director Employee Engagement & Executive Communications bij Microsoft ons mee in de wereldwijde cultuurverandering naar een Growth Mindset binnen Microsoft. Evelien begeleid al 9 jaar deze transformatie en neemt ons mee in haar ervaringen en lessen om tot een cultuur te komen waar leren en ontwikkelen in het DNA van de organisatie zit. Wat is de rol van HR in het begeleiden van deze transformatie en hoe bestendig je deze cultuur?

En als je hier zelf ook mee wilt starten binnen jouw organisatie, kun je in de middag met haar tijdens een interactieve workshop een kompas maken met eerste stappen voorwaarts met een heldere rol voor HR in deze transformatie om zo de Human Experience ook in jouw organisatie een stevige boost te geven.

We hebben Klaas Ariaans bereid gevonden ons mee te nemen in zijn ervaringen als transformatieleider naar zelforganisatie bij ABNAMRO. Klaas heeft 7 jaar leiding gegeven aan Retail Banking bij ABN AMRO Bank en in één dag het management van 278 naar 25 teruggebracht. Hij vertelt op het podium zijn verhaal en gaat in de middag een de diepte van de wetenschappelijk aangetoonde effecten van zelforganisatie op de Human Experience én de klant tevredenheid én de business resultaten. In de middag helpt hij jouw met het zetten van de 1e stappen voorwaarts in de visie op leiderschap, organiseren en wat dit vraagt van jouw mindset als ondersteuner bij deze transformatie.

In de middag kun je je 2 keer 1,5 uur laten inspireren en kiezen uit de volgende 4 workshops:

  • Hoe pak je een transformatie aan naar een Growth Mindset met Evelien Vredeveld.
  • Moedige gesprekken om elke interactie om te zetten in een kans voor groei en verbinding met School of Life.
  • Hoe pak je een transformatie aan naar zelforganisatie met Klaas Ariaans.
  • Hoe kun je transformationeel leiderschap op een systematische manier ontwikkelen in je organisatie met Jeen de Spa.

 

Kom ook en neem al je HR collega’s mee: we ontmoeten ze graag!

 

Het festival is alleen toegankelijk voor de HR professionals van onze leden.

Meld je aan met jouw collega's!

De HX community vanuit al onze leden is welkom.