HX uitgelicht bij: Randstad Groep Nederland

Programma:

Een nieuwe serie “Binnenkijken bij!” – hoe geven onze leden vorm aan ‘Human eXperience’ binnen hun organisatie?

“Een positieve employee experience vergroot de werknemerstevredenheid en het verbetert de productiviteit en de prestaties van je medewerkers”.

Inmiddels weet iedere HR-professional dit wel, maar hoe doe je dat nou in de praktijk? Hoe verbeter je die employee experience en waarom is dat voor jouw organisatie belangrijk? Waar moet je beginnen, wie heb je erbij nodig, wat zijn de valkuilen en hoe weet je dat je op de goede weg bent?

Randstad Groep Nederland heeft 3,5 jaar geleden de HR-afdeling getransformeerd en ervoor gekozen om de employee experience centraal te zetten bij het ontwikkelen en vernieuwen van alle HR-interventies. Dat doen zij in multidisciplinaire HR-teams op een agile werkwijze. Data-driven, samen met eindgebruikers én met vallen en opstaan.

Daarover delen Evelien Krooshof (agile coach) en Andrea Pierik (lead employee experience) graag hun ervaringen bij Randstad Groep Nederland op 14 maart a.s.

Dat doen zij op een manier die gericht is op jouw eigen experience als deelnemer; met beeld, geluid en interactie. Een beleving die je niet wilt missen!

Het programma start om 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur.
Er is alle ruimte voor vragen en interactie, we sluiten de middag om 17.00 uur af met een borrel.

 

PS. Deze bijeenkomst is alleen bestemd voor de HX-professionals van onze leden. Wie onze leden zijn, zie je hier.

 

Sprekers:

Evelien Krooshof (agile coach)

Andrea Pierik (lead employee experience)