Kennissessie door ABN AMRO: Hoe bepaal je jouw succes KPI’s in HR?

HR Analytics KPI

Programma:

Programma

In het huidige dynamische business landschap speelt HR een cruciale rol als strategische partner voor organisatie impact. Kijkend naar de (meestal uitgebreide) HR-portfolio rijst de kritische vraag: doet HR de goede dingen en doet HR dit effectief?

Het antwoord ligt in het leggen van een duidelijk verband tussen elke HR-dienst en de impact ervan op de (bedrijfs)resultaten.

Hiervoor heeft ABN AMRO een zgn. ‘Succes workshop’ ontwikkeld. In de kennis sessie nemen we je mee in de achtergrond van KPI setting en de opzet van deze succes workshop. Deze is niet alleen ‘fun’ om te doen maar is ook een change interventie op zich !

We kijken er naar uit om op 4 juli aan de slag te gaan, voor nog meer HR succes !!!

Sprekers:

Sprekers

Jaap Veldkamp is Global Head van HR Analytics & Organizational Effectiveness bij ABN AMRO Bank N.V, verantwoordelijk voor Advanced Analytics, Strategic Workforce Management, Data Management, Dashboarding en Survey Management.

Heleen Goet is HR Analytics consultant in het team HR Analytics & Organizational Effectiveness, met focus op Strategic Workforce Management. Heleen is ook ambassadeur binnen BNHX.

Meld je hier aan!