Kennissessie Jurriaan Kamer

Jurriaan Kamer Formule X

Programma:

Voor de Human eXperience in organisaties zijn ook nieuwe organiseervormen nodig. Manieren van organiseren waarbij het benutten van potentieel en werkgeluk, hand in hand gaat met kwaliteit en snelheid om het tempo van de marktontwikkelingen bij te houden. Op 15 februari deelt Jurriaan Kamer tussen 15 en 17 uur tijdens een interactieve kennisbijeenkomst (online) zijn inzichten over hoe je kunt versnellen in een dynamische en complexe omgeving en markt. Hij liet zich hier samen met Rini van Solingen inspireren door Formule 1 en vatte zijn inzichten samen in een boeiend verhalend boek met de titel Formule X – hoe zorg je voor een extreme versnelling in je organisatie?

Binnen de korte tijd tussen de races moet daar de enorme klus geklaard worden om alle data te analyseren en nieuwe onderdelen te ontwerpen, te produceren, te verschepen en in te bouwen. Hoe doen ze dat? En wat kunnen wij daarvan leren en direct toepassen in onze eigen organisaties?

Jurriaan deelt tijdens de online kennisbijeenkomst zijn inzichten over snelheid, leiderschap en organisatieverandering. Hoe gaan kwaliteit en snelheid hand in hand? Hij laat zien dat dit een ander managementparadigma en andere manieren van organiseren vraagt. Met een interactieve workshop ga je aan de slag met je eigen organiseervragen. Zorg dat je erbij bent.

Sprekers:

Jurriaan Kamer is partner bij Unblock en organizational designer naar HX organisaties waarin de principes van agile en zelforganisatie onderdeel zijn.

Hij is mede auteur van het boek Formule X

Meld je hier aan!