Kennissessie “Maak werk van leven”

Gijsbert Bary Jan-Jaap Lukas Gump

Programma:

Persoonlijk leiderschap—een essentieel ingrediënt voor gezonde organisaties én bevlogen werknemers. Persoonlijk leiderschap betekent regie nemen over je eigen ontwikkeling, je eigen pad volgen, keuzes maken die voor jou werken.

Organisaties spelen daarin een belangrijke rol. De werkomgeving kan bewustwording, eigen regie en groei stimuleren of juist blokkeren.

In deze kennissessie nemen we je op een interactieve manier mee in hoe jouw mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit doen we vanuit de Personal Purpose waardoor je inzicht krijgt in jouw talenten, waarden, missie en ambities. Want als medewerkers werken vanuit hun kracht, energie en talent, staat jouw organisatie ijzersterk.

En daar waar we het hebben over jouw mensen, gaat het natuurlijk ook over jou zelf. Veel HR-professionals zijn namelijk goed in het zorgen voor anderen, maar vergeten hierbij zichzelf. Deze 1,5 uur is ook voor jou en geeft handvaten om hier mee aan de slag te gaan.

We kijken ernaar uit om je 16 april te ontmoeten!

Sprekers:

Gijsbert Bary is oud HR-directeur in de financiële sector en nu werkzaam bij GUMP, een eigenzinnig bedrijf op het gebied van leiderschap, talentontwikkeling en persoonlijke groei.

Jan-Jaap Lukas is oprichter van GUMP

Meld je hier aan!