Kennissessie Leiderschap voor hybride werken en betere employee experience

Bekijk hier de opname van de kennissessie

De overspannen arbeidsmarkt, digitalisering en hybride werken stellen nieuwe eisen aan het leiderschap in je organisatie. Is het leiderschap in je organisatie nog up to date?

  • Kunnen de managers voldoende aandacht en inspiratie geven aan nieuwe én huidige medewerkers, zodat je aantrekkelijk blijft als werkgever?
  • Kun je genoeg ‘sense of purpose’ en autonomie bieden?
  • Hoe voorkom je bij het hyride werken dat de teams ‘los zand’ worden en stimuleer je dat ze zelf – met plezier – hun kwaliteit blijven verbeteren?

De huidige omstandigheden bieden de kans om het leiderschap in je organisatie naar een next level te brengen. Meer sturen op eigenaarschap en onderlinge samenspel in de teams, meer op afstand en ruimte geven, met veel aandacht voor de employee experience.

In deze kennissessie nam Toon Franken ons mee in de 10 stappen naar Nieuw Leiderschap.

Toon Franken is de auteur van het boek ‘In 10 stappen naar Nieuw Leiderschap’, founding partner van CoreChange, adviesbureau voor nieuwe vormen van organiseren en leiderschap.

Wil je meer weten over dit onderwerp lezen, dan heeft Toon het een en ander aan materialen ter beschikking gesteld én een speciaal aanbod:

  • In dit blog vertelt Toon meer over gedeeld en dienend leiderschap geschikt voor de toekomst.
  • In de gratis download van de eerste stap van het boek, legt Ton uit wat hij verstaat onder “nieuw leiderschap’’, en wat daar zo ánders aan is dan coachend /mens gericht leiderschap. Ook vind je daar het overzicht van de rollen van Nieuw Leiderschap: waar moet je je op richten en wat kun je beter niet meer doen.
  • Ben je nieuwsgierig naar het hele boek, dan krijg je 50% korting op het boek (gebruik dan code: 50voorjou). Klik hier om het te bestellen.