Dit zijn de workshops tijdens het festival Digitale tranformatie en transformatieskills… de Impact Editie

Voor welke workshop ga jij? 

Laat het ons z.s.m. hier weten. 

Nathalie Hazenberg:
Transformatieproces naar zelforganisatie en wendbaar organiseren

Nathalie is de co-auteur, naast Klaas Ariaans, van het boek Momentum. Nadat we Klaas tijdens de HR Hackaton het podium hebben gegeven rondom wendbaar organiseren, hebben we nu Nathalie gevraagd een workshop te geven. Hoe pak je een transformatie aan naar wendbaar organiseren? Wat zijn haar lessons learned en hoe kunnen de workshop deelnemers interactief ontdekken welke transformatievaardigheden dit vraagt.

Lonnie van der Schilden en Rianne Segeren: 
Transformatie: wanneer ga je zelf aan de slag?

Ons inziens is veranderen niet zozeer een mentale actie maar vraagt het om een connectie met een diepere laag. Burning platforms, beloningen zijn omstandigheden die niet voldoende blijken te zijn voor intrinsieke motivatie tot verandering.

Het fijne nieuws: je bent zelf het beste instrument. Maar wanneer ga jij zelf aan de slag? In een interactieve, praktische ervaringsworkshop nemen we je mee door een andere aanpak van verandering.

Anders Voelen = Anders Doen

Frenk van Assen:
Transformeren langs de as van de Green On principes

De Green On principes zijn afgeleid van het teamwork binnen de Special Forces. Frenk is ex-Special Force en gaat met ons in gesprek over wat transformatie langs de Green On principes vraagt van onze skills mindset en vaardigheden als HR.

 

 

Maaike Thiecke:
Neem voor de verandering de makkelijke weg!

In deze workshop laat Maaike Thiecke van Voer voor verandering je kennismaken met een bril op organisatieverandering waarmee veranderen echt makkelijker wordt. Je leert waarom gedoe en gelazer volstrekt normaal en voorspelbaar is in elke verandering en waarom er steeds opnieuw gebeurt wat al jaren gebeurt in organisaties. Je krijgt zicht op wat jij, uitgerekend als HR-professional, kunt betekenen voor organisaties in verandering. Omdat jij snapt wat verder iedereen onbegrijpelijk vindt.

 

Programma:

 

12.00 – 12.45 Ontvangst en lunch
12.45 – 12.55 Opening
12.55 – 13.15 Transitieproces T-Mobile naar Odido
13.15 – 14.15 Keynote speaker + interview
14.15 – 14.30 Pauze
14.30 – 16.30 Workshopronde
16.30 – 17.00 Borrel met hapjes